Ferier i Aure kommune

Aure kommune byr på et variert terreng. Kommunen er en typisk kystkommune, så det er rikelig med mulighet for båtturer og fiske både fra land og fra båt. I skogsområdene og fjellområdene finnes det mange turstier, og man kan oppleve et variert planteliv, fugleliv og dyreliv, i tillegg til historiske steder. De majestetiske fjellene ved havet gir en fantastisk utsikt over øyer, holmer og hav. Strandlinjen byr på gode fiskemuligheter, og idylliske viker og sund med et yrende liv.

Kommunen kan by på mange overnattingsmuligheter, fra rorbuer til feriehus, campingplasser og gjestegårder. Aure har også kaféer, bar, pub og gatekjøkken, og Aure Gjestegård er et annet sted som serverer god mat. Dersom man kommer med egen båt, har Aure kommune mange gjestehavner. Aure er det perfekte stedet for båtfolket, ettersom det er mange holmer og øyer i området. I tillegg kan man oppleve naturen på land. Det rike dyrelivet og fuglelivet byr på fine fotomuligheter.

En tur opp på de 900 meter høye fjellene på Tustna er vel verdt strevet. Aure kommune kan også by på fine utsiktspunkter på land, blant annet Kjørsvikbugen. Dromnes, Jutulholet og Foldfjordstraumen er andre steder i kommunen som er verdt et besøk. Aure kommune tilbyr aktiviteter året rundt.